woensdag 16 juni 2010

'n Zee van tijd...


Het is al even stil op ons weblog. Niet omdat we niks doen, als u dat soms dacht. We zijn zelfs enorm druk bezig, en wel met het organiseren van het afscheid van onze directeur, Roelof Koops. Hiernaast ziet u de kamer van de directeur, leeg, in afwachting van een nieuwe bewoner.

Iemand die al 36 jaar bij één archiefdienst werkt, waarvan 30 jaar als directeur, verdient veel aandacht. En dat krijgt Roelof dan ook: op donderdag 17 juni 2010 is er een officiële afscheidsbijeenkomst met genodigden uit binnen- en buitenland. Op vrijdag 25 juni is er dan nog een informeel afscheidsfeestje met de naaste collega's.

Op beide dagen sluit het Zeeuws Archief eerder dan gebruikelijk de deuren voor het publiek: op 17 juni al om 12.30 uur en op 25 juni om 16.00 uur. Dit om alle collega's de kans te geven om de feestelijkheden bij te wonen. We hopen dat u daar begrip voor heeft.

Meer weten over Roelof en zijn loopbaan in Zeeland? Kijk op onze website!

En is er dan al een nieuwe directeur? vraagt u zich wellicht af. Nee, helaas, die procedure is nog in volle gang. Per 1 juli is Roelof echt weg, maar de nieuwe directeur (m/v) treedt pas op 1 oktober 2010 in dienst. Zodra we weten wie het gaat worden stellen we hem of haar graag aan u voor!

Door: Lineke van den Bout, webcoördinator

1 reacties:

Zeeuws Archief zei

Inmiddels is de nieuwe directeur wel bekend: het is mw.drs. J.L. (Hannie) Kool-Blokland. Kijk op www.ikvolgroelofop.nl voor meer informatie.

Een reactie posten