vrijdag 9 april 2010

Ik heb mijn certificaat!

Ik heb gisteren voor mijn cursus Archiefbewerking de presentatie gedaan over mijn te bewerken archief: het archief van de Centrale Vakvereniging FNV, district Zeeland over de periode 1949-1992. We zijn er de hele ochtend mee bezig geweest omdat er 10 cursisten een presentatie moesten houden.

Na afloop gingen we met de hele groep vlug in de trein naar het Delfts Archief waar we een rondleiding kregen. Ik prijs me gelukkig met de ruimte die ik heb om in te werken en het mooie moderne ruime gebouw waar het Zeeuws Archief in is gehuisvest.

Na de rondleiding moesten de cursisten nog even in de nabespreking en ja hoor daar kwamen de cijfers van de module archiefbewerking. De spanning steeg want ik was nummer 7 op de lijst en Chaja, onze cursusleider, was zeer zuinig met beoordelen. Maar toen kwam het verlossende cijfer! Een 8!!! Het hoogste cijfer van alle 10 cursisten. Ik ben er erg blij mee en mijn collega's en vooral mijn leidinggevende met mij. Ik heb in de koffiepauze dan ook een groot boeket bloemen gekregen en dat was buiten verwachting.

En nu als een speer de andere 21 meter archief toevoegen aan de 2 meter die bewerkt moest worden voor de cursus. Ik wil zeker voor december 2010 helemaal klaar zijn met dit archief, zodat het in de studiezaal geraadpleegd kan worden door bezoekers. Dit is nog een hele tijd, maar het is ook nog veel werk.

José Bakx, medewerker indicering

4 reacties:

Leo Hollestelle zei

Gefeliciteerd José en succes met de overige 21 meter.

Poeha zei

Gefeliciteerd, wist wel dat je het kan en dan ook nog het hoogste cijfer.

Diversion Pete zei

Hoi José,
De beste van de klas !!!
Gefeliciteerd !!!
Groetjes Pieter

Anno Rosa zei

Joepie, GEFELICITEERD, en wat een mooi cijfer!

Een reactie posten